Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Actueel - Info

Buien - Radar

Zone 8 - visstek Berry Koks

Bestuurs mededelingBeste leden:
Op zaterdag 9 november heeft zich een noodlottig bedrijfsongeval voltrokken te Eindhoven, een van onze leden t.w. Berry Koks is op die dag in zorgwekkende toestand met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, Berry is helaas later aan de gevolgen van het ongeval in het ziekenhuis overleden.

HSV - Ons Genoegen Maaspoort heeft vanzelfsprekend de uitdrukkelijk wens van zijn vrouw Marielle en zijn familie gerespecteerd om vóór de uitvaartdienst geen bericht hiervan te geven op Facebook of een website.

De leden, directe vriendengroep van Berry zijn op verzoek van de familie benaderd en in kennis gesteld, Berry overleed in de leeftijd van 50 jaar. Wat een klap - wat kunnen we doen - wat moeten we doen - wat mogen we doen. Na overleg met de familie is besloten iets te doen dat direct aansluit op Berry's grote passie de karpervisserij. Johan en Gerry gaan samen vissen op zaterdag 23 november, op de visstek waarvan wij weten dat Berry aldaar vele uren heeft doorgebracht.

Ter nagedachtenis is er op deze visstek door de familie eerder deze week een bloemstuk met een waaklamp geplaatst. Later is het bloemstuk van zijn vis-vrienden (de karper) hier ook aan toegevoegd.

Iedereen binnen en buiten de vereniging is op zaterdag de 23ste welkom voor een praatje, Johan en Gerry zorgen voor koffie en thee. Deze visstek was gevoelsmatig eigenlijk altijd een beetje de "Berry Koks visstek" of de stek van "het Kokske".Zoals eerder kenbaar gemaakt hebben we met respect een moment van herinnering gehouden aan de Noorderplas. Het voert te ver om een opsomming te geven van de aanwezigen, bijzonder was het wel dat de vrouw van Berry t.w. Marielle en zoon Bram met vriendin zich ook lieten zien.

Johan en Gerry kwamen met het voorstel om deze dag te houden en zorgde voor de koffie, thee en Schrobbelaar. Gelukkig werd er ook nog een karper gevangen, dat gebeurde al vrij snel in de ochtend in aanwezigheid van enkele vroege vogels die er wel heel erg bijtijds bij waren. Gerry was de vanger en Jan v Esch de schepper, Johan moest zijn hengels nog klaar zetten en daar was de eerste aanbeet al.Wat later in de middag lieten Marielle en Bram een ballon op, de aanwezige kregen de indruk dat Berry dat een beetje probeerde tegen te houden. Het wilde maar niet lukken, bij ballon nummer drie ging het perfect en zoals geplant.

Het Bestuur van HSV - Ons Genoegen Maaspoort wenst Marielle, kinderen en familie heel veel sterkte.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Verwerkingstijd: 0.06 seconden
858,204 unieke bezoeken