Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Calendar

March 2021

Zon Maa Din Woe Don Vri Zat
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Actueel - Info

Buien - Radar

Julian gezocht

Bestuurs mededelingOp 31 oktober heeft HSV Ons Genoegen Maaspoort in het Sociaal Cultureel Centrum 'De Schans' een prijsuitreiking gehouden.

Tijdens de Combinatie wedstrijd van 19 - 21 oktober 2018 kwam op zone 5 bij Johan en Gerry een 10 jarige jongetje Julian op visite, iets gevangen mijnheer en waar vissen jullie op, enfin u kent het wel.

Hij viste zelf ook en wist ons te vertellen waar in de wijk De Maaspoort enkele grote karpers huisvesten, helaas hij had geen boilies (visaas). Wij hebben hem uitgelegd dat je ook karpers kunt vangen met andere aassoorten als boilies maar dat boeide hem niet zoveel. Boilies was zijn ding om ze te vangen daar was hij zeker van.

Hij had wel een leuk raadseltje, en als jullie de oplossing niet weten krijg ik dan wat boilies. Jongen jij krijgt sowieso wel wat boilies dat is geen probleem, kom maar op met je raadseltje wij zitten er helemaal klaar voor.

Het raadseltje:
Het is oranje maar je weet het niet zeker”, en als jullie het niet weten dan krijg ik wat boilies ok ?

Sorry Julian maar we weten het niet en Julian kreeg wat boilies.

Aan de Noorderplas viste op dat moment zo'n 14 karpervissers mee in de Combinatie wedstrijd en Gerry plaatste het berichtje over dit raadseltje in de Whats-App groep van de vereniging, Julian kwam zelf wel even langs bij de deelnemers met de oplossing. Niemand wist de oplossing: "misschiennasappel" dus hij kon overal wat boilies gaan cashen.

Na het rondje gemaakt te hebben zien we op de foto Julian glunderen van oor tot oor met een flinke zak boilies, Johan en Gerry hebben natuurlijk eerst goed in de zak gekeken, waar vist de concurrent eigenlijk mee. Ondertussen weten we het zeker, gezien de vangstresultaten van deze wedstrijd er weinig bijzat dat deze keer het verschil kon maken.

Voor Julian staat een mooie vis-koffer klaar die hij gratis mag ophalen, in de koffer hebben we extra boilies gedaan.

HSV - Ons Genoegen Maaspoort is op zoek naar Julian.

De vis-koffer is inmiddels opgehaald door zijn vader ! Dank aan Maaspoort Nieuws voor het snelle opsporen van deze prijswinnaar.

Reacties

13 #1 Piet Geerts
op november 05 2018 12:38:58
Mooi gebaar van HSV Ons Genoegen aan Julian !

Reactie plaatsen

Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Verwerkingstijd: 0.11 seconden
1,022,131 unieke bezoeken