Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Calendar

February 2023

Zon Maa Din Woe Don Vri Zat
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Actueel - Info

FAQ: Diversen

FAQ (Veelvuldig gestelde vragen) >Diversen
Mag ik in het Maxima Kanaal vissen
Mag ik in het Maxima Kanaal vissen
Dit mag indien u bezit over een VIS-pas en een schriftelijk toestemming van de gemeente 's-Hertogenbosch. Heden, 28 oktober 2015 is de definitieve aanvraag met het ministerie nog steeds niet rond, hierdoor kan de VIS-pas nog steeds als een niet geldig document beschouwd worden omdat het tracé als een stukje niemandsland gezien kan worden.

Daarom de volgende tip:
De VIS-pas van HSV Ons Genoegen Maaspoort samen met de schriftelijk toestemming van de gemeente 's-Hertogenbosch ben je veilig. De vereniging HSV Ons Genoegen Maaspoort claimde de vis en pacht-rechten op het moment dat er nog één schep in de grond gezet moest worden, de federatie Zuidwest Nederland waar onze vereniging bij aangesloten is deed later ook een beroep op ditzelfde tracé. Met de wetenschap dat de federatie het tracé zou inbrengen onder de lijst landelijke-viswateren maakte het voor leden van HSV Ons Genoegen Maaspoort niets meer uit.

Met een VIS-pas van HSV Ons Genoegen Maaspoort én de schriftelijke toestemming van de gemeente 's-Hertogenbosch kun je zorgeloos vissen aan het Maxima kanaal. Op een later moment zal na toewijzing aan de federatie het ook nog vallen onder de VIS-pas vooropgesteld dat deze vereniging aangesloten is bij de federatie. De schriftelijk toestemming van de gemeente 's-Hertogenbosch is voor leden van deze website geplaatst onder Dowloads

Bent u nog geen lid van deze website, klik dan rechts boven op registreer.
Naar boven
Verwerkingstijd: 0.04 seconden
1,791,515 unieke bezoeken