Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Calendar

February 2023

Zon Maa Din Woe Don Vri Zat
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Actueel - Info

FAQ: Lid worden

FAQ (Veelvuldig gestelde vragen) >Lid worden
Hoe kunt u lid worden van HSV Ons Genoegen MaaspoortIs er spraken van een ledenstop.
Hoe kunt u lid worden van HSV Ons Genoegen Maaspoort
Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap
Naar boven
Is er spraken van een ledenstop.
Er kan een ledenstop ingesteld zijn, in de meeste gevallen is deze voor karper-vissers ingesteld. Zijn er volgens afd. karper-zaken ruim voldoende karper-vissers dan wordt voor die groep een ledenstop ingesteld. Via de algemene ledenvergadering wordt meestal verzocht en/of kenbaar gemaakt dat er spraken is van een ledenstop.

Er bestaat een wachtlijst voor karper-vissers die graag lid willen worden, deze wordt afgewerkt als de ledenstop wordt opgeheven. Het afwerken van deze lijst verloopt middels een ballotage systeem, de karper-commissie werkt in overleg met het bestuur deze lijst af, beoordeeld elke nieuwe aanmelding als karper-lid op zijn gedrag en bekijkt ook wat er over die persoon al bekend is.

Is dat gedrag elders omstreden zoals het negeren van reglementen, vuil achterlaten, asociaal gedrag, enz. enz. dan zal zijn verzoek tot aanmelding niet behandeld worden. Alle mogelijk nieuwe leden krijgen eerst een aspirant-lidmaatschap voor tenminste één jaar, pas daarna beslist het bestuur over een eventuele toelating als volwaardig lid.
Naar boven
Verwerkingstijd: 0.12 seconden
1,791,503 unieke bezoeken