Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Calendar

March 2023

Zon Maa Din Woe Don Vri Zat
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Actueel - Info

Brief voor Maaspoort bewoners.Geachte heer/mevrouw,

Uw aandacht voor het volgende, hengelsport vereniging Ons Genoegen Maaspoort is met een vernieuwde aanpak?bezig om de Noorderplas een van onze viswateren bijzonder mooi?te verfraaien met het zogenaamde waterlelie project.

Wij denken dat dit plan in ieders voordeel zal zijn, goed voor visstand beheer maar ook mooi voor alle bewoners van de Maaspoort en met name zij die op de Noorderplas uitzicht hebben.

De wandellaars kunnen over een tijdje genieten van mooie waterlelie velden die onze vrijwilligers binnenkort gaan plaatsen. Om dit project te kunnen bekostigen hebben we een beroep moeten doen op onze clubkas. De aanschaf van vis bij kwekerijen is heel prijzig en deze planten die een stuk goedkoper zijn zullen ook voor het visstand beheer gunstig zijn.

Omdat dit project voor iedereen leuk is, het oog wil immers ook wat hopen we dat U ook ondersteunend lid wilt worden van onze hengelsport vereniging. Op onze website staat regelmatig vernieuwde informatie die voor Maaspoort bewoners best interessant kan zijn.

Ondersteunend lid bent u al voor ? 5,00 met de mogelijkheid om een keer te gaan hengelen (vissen) aan de Noorderplas te 's-Hertogenbosch. Lid worden kan natuurlijk ook, meer informatie hierover op onze website.

Vriendelijke groeten het HSV-Ons Genoegen Maaspoort Team ('s-Hertogenbosch).
----------------
Onze website op:
http://www.hsvonsgenoegen.com

Ondersteunend lid worden: Maak het bedrag over op rekeningnummer:
Bankgegevens: ING bank 7617172
Ten name van HSV- Ons Genoegen Maaspoort 's-Hertogenbosch
Secretaris/Peningmeester: A v Houtum


Voor het vermelde bedrag kunt U ook een dag lekker gaan vissen aan een van onze viswateren.
Verwerkingstijd: 0.07 seconden
1,819,821 unieke bezoeken