Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Actueel - Info

Zeevissen april 2007

Zeevissen april 2007
Het zee wrakvissen was weer eens een leuke bezigheid. Er hadden zich ruim 31 personen aangemeld, na enkele weken vielen er enkele mensen af door allerlei omstandigheden en er zijn uiteindelijk vertrokken met 25 personen richting Scheveningen. Nadat van de Hoogenwerf Zeevisserij uit Bruinisse Cees, in de steek hadden gelaten, moest hij wel uitwijken en zijn tenslotte bij Rederij Groen terecht gekomen Scheveningen bleek de enige mogelijkheid om nog uit te kunnen varen.

Windkracht 4 bleek achteraf toch te veel van het goede, na twee?nhalf uur varen was de golfslag enkele meters waardoor verschillende mensen ziek en misselijk werden.

Het schip schommelde alle kanten uit het was haast ondoenlijk behoorlijk op je benen te blijven staan en toch is er kabeljauw gevangen zoals verschillende foto?s laten zien op onze website van HSV Ons genoegen Maaspoort.

Frank Nissingh onze trouwe zeevisser was de grote winnaar met enkele prachtige kabeljauwen.

Rond 15.00 uur hebben we ingepakt en keerden rond 17.30 terug, aangeland aan de kade in Scheveningen en zijn toen een lekkerbekje, een haring en friet gaan eten en zijn rond 18.30 uur huiswaarts gekeerd.

Toch is besloten om niet meer in grote getale te gaan wrakvissen, alleen voor die mensen zal ondergetekende iets regelen/organiseren als opstappers vanuit de Neeltje Jans vanuit zeeland als daar belangstelling voor mocht zijn kunnen deze mensen zich opgeven bij ondergetekende.

De grote groep mensen wil alleen nog op de Grevelingen of Schelde vissen en beschouwen dit als een dagje gezellig uit en dat zal zeker volgend jaar weer gebeuren, al met al toch een geslaagde dag, voor andere weer een minder prettige dag.

Cees Melis
voorzitter van HSV-OGM
Verwerkingstijd: 0.02 seconden
1,540,979 unieke bezoeken