Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Actueel - Info

Artikelen Hierarchie

RAL Stuc

RAL - Stuc 's-Hertogenbosch:

RAL stuc is een dynamisch bedrijf gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wij leveren standaard stucwerk tot de meest exclusieve en bijzondere materialen. Wij zijn gespecialiseerd in stukadoorswerk. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Bent u architect, aannemer, eigenaar of bewoner en bent u op zoek naar een professionele uitstraling van uw woning of project.

Neem contact op met RAL stuc en maak een afspraak, wij informeren u meer dan graag over de vele mogelijkheden van onze diensten.

Wanden:
Meest voorkomend in stucwerk zijn wanden, stucwerk is een methode waarmee muren voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Er is heel veel keuze in materialen en kleuren.

Plafond:
Ook plafonds kunnen op verschillende manieren stucen. De meest voorkomende zijn spackspuitwerk, glad-stucwerk of een schuurplafond. Wij maken ook lijstwerk in veele verschillende uitvoeringen.

Buiten stucwerk:
Een buitenmuur stucen is een ideale oplossing wanneer u de gevel mooi strak wilt maken en af wilt werken met een kleur naar keuze. Vaak is het stucwerk van de gevel een klus die gedaan wordt wanneer de gevel een renovatie verlangt. Het kan ook zijn dat het simpelweg tijd is voor een nieuw uiterlijk van de woning en deze moet voorzien van een nieuwe stuclaag.Webpagina RAL Stuc


RAL Stuc contact-gegevens:
Adres gegevens: Oeverzwaluw 12
Postcode 5221 GN 's-Hertogenbosch
Telefoon: 06 - 53 96 64 28
E-mail: ralstuc@hotmail.com
KVK-nummer: 51494051Verwerkingstijd: 0.07 seconden
1,540,928 unieke bezoeken