Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Actueel - Info

Karper-koppelwedstrijd 2020

De karper-koppelwedstrijden 2020:

Lees het karper-wedstrijd reglement voor aanvullende informatie en/of voordat u zich aanmeld om misverstanden en teleurstellingen achteraf te voorkomen.

De wedstrijd data:
1ᵉ karper koppelwedstrijd 5, 6, 7 juni (2 nachten)
2ᵉ karper koppelwedstrijd 21, 22, 23 augustus (2 nachten)
3ᵉ karper koppelwedstrijd 2, 3, 4 oktober (2 nachten)

Het gaat om één wedstrijd met in totaal 3 weekenden 3 delen karpervissen - aantal nachten is 6 - alle vangsten worden bij elkaar opgeteld - deelnemers mogen ook een deel of delen van de wedstrijd vissen en tussendoor hengels opruimen/binnen halen om b.v. naar huis te gaan.

De loting:
Aanwezig zijn op het meting-point (Pisaflat) om 17:00 uur en na de loting mogen de deelnemers direct naar de zone's en aanvangen met vissen.

Wedstrijdverslag:
Het verslag bestaat uit drie delen, voor elke wedstrijd één verslag dat steeds als vervolgverslag aan dit artikel wordt toegevoegd. Op deze pagina vindt u later de wedstrijdverslagen deel 1, 2 en 3.

Wat zijn de prijzen:
De verdeling van de prijzen zijn als volgt, over de wedstrijden kennen we meerdere winnaars, koppel- en individuele winnaars.
 • Het winnende koppel krijgt de titel eerste prijs + prijzenpakket.
 • De tweede prijs titel tweede prijs + prijzenpakket.
 • Derde plaats titel derde prijs + prijzenpakket.
 • De individuele winnaar (totaal gewicht) wint titel winnaar-individueel
 • De persoon die de zwaarste karper vangt (gezien over drie wedstrijdsessies) titel grootste karper.

 • De prijzen worden op een van De Schans dagen uitgereikt (eind oktober) door de wedstrijdcommissie. Niet onbelangrijk om te vermelden Grain Baits participeert in de prijzentafel. Klik op de Grain Baits banner voor aanvullende info.
  Wedstrijd duur / zone's:
  De wedstrijd bestaat uit totaal uit drie weekenden (deel 1,2 en 3) karper-vissen waarbij alle vangsten van karpers - graskarpers - kruiskarpers bij elkaar worden opgeteld. De loting van de zone's gebeurd voor elk wedstrijdweekend opnieuw, het koppel dat het laagste nummer trekt mag als eerste een zone kiezen. Bij de volgende wedstrijdweekenden mogen geen zone's gekozen worden die al eerder gekozen zijn. Voorbeeld, vist het koppel gedurende wedstrijddeel 1 op zone 1 dan mag dit koppel in de volgende wedstrijddelen niet vissen op zone 1. Zo vist elk koppel gedurende de drie wedstrijddelen 1,2, en 3 vanaf een nieuwe zone. Uitzondering op deze regel is als de loting geen anderen keuze overlaat.


  Wissel-medaille "Leiders in de wedstrijd":
  Tijdens de wedstrijd heeft het koppel die de leiders zijn in de wedstrijd de zogenaamde wissel-medaille, zij dienen deze medaille goed zichtbaar op te hangen gedurende de wedstrijddagen. De houders verzoeken we een foto te maken en plaats deze in de Whatsapp groep of stuur deze naar de websitebeheerder. Op het moment dat een ander koppel de leiders worden in de wedstrijd gaat de wissel-medaille over naar de nieuwe "Leiders in de wedstrijd". De wedstrijdleiding vertrouwd erop dat de oude en/of de nieuwe leiders dit zo spoedig mogelijk doen.

  Aanmelden:
  Voor aanmelden, neem contact op met Johan of Marco die samen wedstrijdcommissie vormen en die de deelnemerslijst bijhoud. We vermelden het nogmaals, lees voordat u zich opgeeft eerst het grotere vissoorten en karper wedstrijd-reglement door zodat u op de hoogte bent. Onwetendheid mag nimmer een excuus zijn, het gaat ongetwijfeld ook om de gezelligheid maar het is en blijft wel een wedstrijd met daarbij behorende wedstrijdregels.

 • Inschrijfgeld en tevens inleg is € 30,- per persoon voor deelname aan karperkoppel wedstrijden deel 1, 2 en 3 van 2019, dit bedrag moet uiterlijk één week vóór aanvang wedstrijdweekend deel 1 bij de wedstrijdcommissie/penningmeester binnen zijn. Een goede plaats voor het betalen van de inleg is de Algemene Ledenvergadering die medio maart 2020 wordt gehouden. Aanmelden voor deelname kan tot aanvang eerste wedstrijddag mits er nog plaats is, informeer altijd of je nog kans maakt en mee kunt doen.
 • Koppel 1 - Johan-S & Gerry-V
 • Koppel 2 - Marco & Kevin
 • Koppel 3 - Bertie-K & John-K
 • Koppel 4 - Jan v E & William-B
 • Koppel 5 - Dirk-T & Antonie-S
 • Koppel 6 - Mike-v/d M & John v C
 • Koppel 7 - Piet-O & Gianni-S
 • Koppel 8 - Jarno-H & Pascal-S (Grain Baits)
 • Koppel 9 - Rini-S & Arjan-V
 • Koppel 10 - Bram & Willem


 • De reserve koppels:
  Als de deelnemerslijst vol is dan houden we ook een reserve lijst bij, hierin geld dan niet wie eerst komt..... Met een dobbelsteen bepalen we wie de plaats van het annulerende koppel mag invullen. Er is nog kans op deelname echter moet je jezelf dan wel op de reserve lijst laten noteren, klik links boven op contact.

  Waar gaan we vissen:  Op de kaart zien we 11 zone's, pardon in de eendenkooi zone 12 maar dat was een grapje. De loting bepaald wie als eerste een zone mag kiezen. Zo kiezen 10 koppels een zone en dan blijft er automatisch een zone vrij.
  Het volgende overzicht is slechts als voorbeeld. Er is met de nieuwe opzet meer van de score kaart af te lezen. Naast de deelnemers ook of de inleg is voldaan hetgeen voor het eerst kan tijdens de ALV. Dat mag contant maar mag ook naar het rekening nummer van de vereniging. De zone's vanwaar gevist is staan er ook bij op de kaart omdat je maar één keer mag vissen vanaf die zone.  Sponsor pagina Grain Baits

  Wordt vervolgt:

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties geplaatst.

  Reactie plaatsen

  Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
  Verwerkingstijd: 0.07 seconden
  858,268 unieke bezoeken