Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Actueel - Info

Tandartsenpraktijk de Zevenhont


Tandartsenpraktijk de Zevenhont:
Tandartsengroepspraktijk de Zevenhont is opgericht in 1978 en is daarmee een van de oudste groepspraktijken van Nederland. In onze praktijk in Den Bosch wordt al meer dan 30 jaar tandheelkunde bedreven in de breedste zin van het woord.

Gespecialiseerd in:
Kindertandheelkunde, een vak apart. In onze praktijk worden kinderen als een belangrijk groep patiŽnten gezien. Wij zien het als onze taak die kinderen met gebitsproblemen zoals gaatjes dusdanig te behandelen en door middel van preventie te begeleiden dat ze geen angst voor de tandarts ontwikkelen. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van deze jonge patiŽntjes. In overleg met u en de verwijzend tandarts nemen wij dan (een deel van) de behandeling over.

Angst of bang voor de tandarts:
Angst is een slechte raadgever. Toch is angst voor de tandheelkundige behandeling is een wijd verbreid en diepgeworteld fenomeen. Zo'n 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang voor de behandeling dat zij niet meer durven te gaan. Als mensen het tandartsbezoek uitstellen kan het niet anders dan dat mensen problemen krijgen aan tanden, kiezen en het tandvlees. Uit ervaring weten wij wat de beste aanpak is voor angstige patiŽnten.

V.I.P. behandeling:
Wij vinden goede zorg en persoonlijke aandacht belangrijk! Binnen onze praktijk is het mogelijk om bij een preventieassistente een zogenaamde VIP-behandeling te ondergaan. Wat is een VIP behandeling? De VIP behandeling staat voor Verzorging, Indicatie en Preventie. Deze wordt uitgevoerd door een van onze preventieassistentes als u bij ons voor de halfjaarlijkse controle komt. Hierbij wordt aandacht besteed aan uw mondverzorging, uw eet- en drinkgewoontes, de status van uw tandvlees, het aanwezig zijn van tandplaque, het aanwezig zijn van gaatjes en andere problemen.

Te veel om op te noemen:
De praktijk stelt zich uitdrukkelijk open aan een breed publiek en wil zich onderscheiden door hoogwaardige moderne tandheelkunde te bieden met een hoog nivo van service en dienstverlening. Tandartspraktijk de Zevenhont is voortdurend bezig met opleiding, kwaliteit en verbetering om een full service praktijk te zijn. We werken in een team van tandartsen die zich hebben bekwaamd in deelgebieden waaronder Implantologie, Esthetische en Cosmetische tandheelkunde, Orthodontie, MondhygiŽne, Parodontologie, Endodontologie en Kindertandheelkunde. Zo kunnen wij u op elk technisch vlak binnen de tandheelkunde van dienst zijn. Daarnaast is er onder andere de mogelijkheid om buiten kantooruren behandeld te worden, bieden we korte wachttijden, goede telefonische bereikbaarheid en een efficiŽnte planning.

Spoedgevallendienst:
Heeft u pijnklachten, neemt u dan ís ochtends zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij proberen u dan dezelfde dag nog te helpen.

Kwaliteit en service, dat zijn onze kernwoorden. Wij heten u van harte welkom.


Meer aanvullende informatie over onze praktijk op: Tandartsenpraktijk de Zevenhont

Adres gegevens: tandartsenpraktijk De Zevenhont
Zevenhontseweg 5
5231 GZ Den Bosch
Telefoon: 073-641 77 22
E-mail: info@zevenhont.com
Webpagina Tandartsenpraktijk de Zevenhont

Reacties

2 #1 Gerry-V
op september 11 2019 12:24:20
Ik kom samen met mijn vrouw al jaren bij deze praktijk, uiteraard ga ik ook liever Bossche Bollen kopen als naar de tandarts gaan. Ik kan anders zeggen dat ik mij bij de Zevenhont behoorlijk op mijn gemak voel. De vissen hebben vinnen en die kunnen zwemmen maar wij hebben tanden en daarom moeten we ook zelf voor onderhoud en controle zo af en toe even naar de tandarts.

Goede raad is niet duur, doe er je voordeel mee.

Reactie plaatsen

Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.

Waardering

Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen. om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Verwerkingstijd: 0.86 seconden
1,540,925 unieke bezoeken