Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Actueel - Info

Wedstrijdagenda en verslag 2018

HSV- Ons Genoegen Maaspoort witvis agenda en wedstrijdverslagen.

Witvis en Karperwedstrijden, elk lid kan aan de wedstrijden meedoen. De foto's van eerder gehouden wedstrijden vindt u in het fotoalbum Album: Witvis wedstrijden

In dit verslag plaatsen we een kleine selectie uit het foto-album, het verslag kent verschillende wedstrijd-onderwerpen. Voor witvis-wedstrijden gehouden aan de Noorderplas geld het volgende vissen vanaf de kant/oever, er mag niet gevist worden vanuit één boot.


Wedstrijden-overzicht witvis 2018:
Zondag 8 April - Openingswedstrijd visseizoen 2018 - Locatie aan de Maas bij Bokhoven.
Zondag 22 April - Voorjaars-wedstrijd - Locatie aan de Aa.
Zondag 13 Mei - 1e Koningswedstrijd - Locatie Noorderplas
Zondag 27 Mei - Cees Melis bokaal - Locatie Noorderplas
Zondag 10 juni - 2e koningswedstrijd - Locatie gewijzigd naar aan de Maas bij Bokhoven.
Zondag 24 Juni - Estafette wedstrijd - Locatie Engelen (bij het kerkhof)
Zondag 26 Aug. - 3e Koningswedstrijd - Locatie Noorderplas
Zaterdag 22 Sept - Forelvissen - Locatie Vinkel (inschrijven verplicht)
Zondag 23 Sept - Meerdere soorten wedstrijd - Locatie De Waal
Zondag 7 Okt. - 4e Koningswedstrijd - Locatie Noorderplas.
Zondag 14 Okt - Snert wedstrijd 2018 - Locatie Noorderplas
Vrijdag 19 okt. 17:00uur tot zondag 21 okt. 17:00uur - Combinatiewedstrijd wit en karperviswedstrijd - Noorderplas. (De Noorderplas is gedurende deze wedstrijd uitsluitend voor wedstrijddeelnemers).
Datum nog te bepalen - Uitje dag wedstrijd - naar het Eemmeer/Gooimeer o.i.d.

Alle wedstrijden worden gevist van 09.00u tot 13.00u, één uur voor aanvang wedstrijd (08:00u) aanwezig zijn op de wedstrijd-locatie. Bij verhindering even doorgeven op: Stuur de wedstrijdleiding een bericht of bel Tel.: 06-11508687

Let op:
Houd u aan de reglementen, wist ik niet is geen excuus. Het uitzetten/aanwijzen van de vis-stekken wordt gedaan door de wedstrijdcommissie. In principe worden dezelfde wedstrijdzones gebruikt zoals in eerdere wedstrijden ook het geval was. De wedstrijd-commissie wensen een ieder een gezellig seizoen toe met mega vangsten. Extra vermelding, men kan rechtstreeks naar de locaties gaan, met dien verstande uiterlijk daags voor aanvang wedstrijd even telefonisch te melden dat u meedoet!

Opgelet!
Alle wedstrijden vermeld in het rooster gaan alleen door als er ook voldoende aanmelders / deelnemers zijn. Verder is deelname geheel vrijblijvend. Klik hier voor het witviswedstrijd parcours.

De Witvis Commissie, Toon van den Heuvel én Piet van der Putten.Zondag 8 April - Openingswedstrijd visseizoen 2018 - Locatie aan de Maas bij Bokhoven.

7 april was een geweldige dag, het kwik steeg landelijk tot ruim 20 graden en ook 8 april zou een topper worden. Toon, Frank, Arnold, Jack en Piet hadden voor de openingswedstrijd de haken geslepen. De deelnemers waren allen super gemotiveerd omdat ze vandaag voor het eerst de hengels uitgooide. De Maas bij Bokhoven was als een spiegel zo strak en dit moest vis opleveren.


De uitslag:
Zondag 22 April - Voorjaars-wedstrijd - Locatie aan de Aa.Meer info volgt;

De weergoden waren al wat langer gunstig gestemd, dagenlang tikte het kwik 24 graden of meer aan maar voor deze zondag was voor later op de dag onweer voorspeld. Arnold, Toon, Piet, Jack en Frank gingen ervoor. Helaas was Piet P vanwege ziekte verhinderd. De brasems waren druk aan het afpaaien in de oevers van de Aa, in de eerste uren werden al wat visjes gevangen.

Uitleg over de puntentelling:
 • bij aanwezig zijn krijg je 7 punten (7 personen)
 • per gevangen vis 1 punt
 • per gevangen 100 gram 1 punt


 • De uitslag:
  --------Aanwezig,aantal,gewicht,punten,totaal.
  Toon: 7,4,680,6,17
  Piet sen: 7,3,1300,13,23
  Sjaak 7,3,1300,13,23
  Frank: 7,4,640,6,17
  Cees: 0
  Piet: 0
  Arnold: 7,12,9680,96,115


  Zondag 22 April - Voorjaars-wedstrijd - Locatie aan de Aa.
  --------Aanwezig,aantal,gewicht,punten,totaal.
  Toon: 7,0,0,7,24
  Piet sen: 0, 23
  Sjaak 7,0,0,0,7,30
  Frank: 7,1,92,8,25
  Cees: 0
  Piet: 7,1,82,8,8
  Arnold: 7,2,310,39,154


  1e Koningswedstrijd - Locatie Noorderplas - 13 mei 2018
  Deze zondag hadden de deelnemers een regenachtige dag, een van de weinige regendagen kunnen we wel stellen. Daags ervoor en daags erna was het namelijk schitterend weer. De vangsten waren niet geweldig, eerder teleurstellend maarja de naam van deze sport heet vissen en geen vangen.

  Toon wist een forse Brasem te vangen en daar bleef het verder bij.

  --------Aanwezig,aantal,gewicht,punten,totaal.
  Toon: 7,1,2320,30,38
  Piet s: 7,0,,0,0,7
  Sjaak 7,0,0,0,7
  Frank: 7,0,0,0,7
  Cees: 0
  Piet: 0
  Arnold: 7,0,0,0,7

  Zoals we zien is het vangen van één vis behoorlijk va invloed voor de score kaart.
  Zondag 24 juni - 2e koningswedstrijd:
  De locatie was gewijzigd naar aan de Maas bij Bokhoven maar tijdens de wedstrijd is besloten deze later te vissen omdat er verschillende leden niet bij konden zijn. De wedstrijd van zondag 24 Juni - Estafette wedstrijd - Locatie Engelen (bij het kerkhof) is omgezet naar de 2e koningswedstrijd en is gehouden aan de kade bij de veemarkt.

  2e Koningswedstrijd - Locatie Veemarkt-kade - 24 juni 2018
  Deelnemers Jack, Arnold, Toon, Frank en Piet.

  Er werd weinig gevangen maar een visje van slechts 50 gram kan het verschil maken. Jack ving een visje van 50 gram en is hiermee de winnaar geworden van deze koningswedstrijd.  Zondag 26 Aug. - 3e Koningswedstrijd - Locatie Noorderplas:

  Het is zondag 26 augustus 2018 als Toon, Jack, Piet, Frank en Arnold aan de wedstrijd beginnen om 8:00 uur. Als er gevangen wordt is het altijd leuker maar temeer omdat Cees onze voorzitter aanschoof om de wedstrijd uren lang te aanschouwen. Cees voelde zich goed en kwam graag even kijken en lachen.

  Komop, als iemand zuur gaat kijken omdat andere meer vangen dan is het Toon wel. Dat is natuurlijk niet erg, we weten dat Toon graag fanatiek wedstrijden vist. Voor Piet maakt het allemaal niet uit of je diep en ondiep vist, zelfs tussen het groen vissen is voor hem geen probleem, we zijn allemaal kinderen van God zegt hij dan. Jack was bedenkelijker, waarom loopt het bij de een beter als de ander, Jack wil verbeteren en zoekt naar oplossingen. Frank en Arnold draaien al jaren mee en weten hierom meer van de do and don 'ts wat zoveel betekend als wat moet je doen en wat vooral niet.  Uiteraard is diegene die het meeste gewicht vangt de winnaar, de vraag is alleen hoe vang je het meeste gewicht. Arnold gaat een basis voerrecept op papier zetten zodat je als witvisser een basisvoer hebt dat je nooit helemaal verkeerd vist. Vissen is ook uitproberen en vooral het juiste proberen te doen op het juiste moment, probeer je niets uit tijdens het vissen dan weet je ook nooit of het andere beter of slechter is. Ben je daarentegen een visser en je probeert wel eens wat anders uit juist dan kunnen er opvallende zaken gebeuren. Op deze dag was Arnold de beste visser, hij probeerde zaken uit die goed uitvielen en toen hij een tipje van de sluier deed oplichten ging het bij de anderen ook beter lopen. De Noorderplas is duidelijk een najaar-water en mede hierom kwamen er behoorlijk wat vissen op de kant.

 • No:1 Arnold met 9,38 Kg
 • No 2: Toon met 5,9 Kg
 • No 3: Frank en Jack met 2,56 Kg
 • No 4: Piet 2,0 Kg
 • Op de afbeeldingen zien we enkele vangsten voorbijkomen, brasem en voorn is redelijk bekent maar ook de kruiskarpers en de zeelten lieten zich goed vangen, het is een mooie en vooral felle sportvis die vandaag maar a te graag gevangen werd. Arnold was vandaag de koning, hij ving twee vissen tegelijk.

  Kortom een toppie gezellige dag zoals het aan een verenigingsviswater behoord te zijn. Ook zonder nachtvistoestemming kun je lol maken. Toon was weer helemaal happy aan het einde van de dag dat blijkt wel uit de foto, hij glundert van oor tot oor..

  In totaal werd er gedurende deze wedstrijddag met slechts 5 deelnemers 22,4 Kg gevangen, de kosten van dit verslag bedragen € 27,50


  Heren bij deze de uitslagen van 4 koningswedstrijden en 5 vrijenvis wedstrijden van seizoen 2018

  Konings wedstrijden 4 stuks - Vrije wedstrijden 5 stuks - Totaal uitslag van alle wedstrijden
  Arnold punten totaal 141 - - - totaal punten 213 - - - 354 punten - - - 1e plaats
  Toon punten totaal 103 - - - totaal punten 55 - - - 158 punten 2e plaats
  Frank punten totaal 78 - - - totaal punten 61 - - - 139 punten - - - 3e plaats
  Sjaak punten totaal 60 - - - totaal punten 44 - - - 104 punten - - - 4e plaats
  Piet vd P punten totaal 42 - - - totaal punten 30 - - - 72 punten - - - 5e plaats
  Cees punten totaal 0 - - - totaal punten 0 - - - 0 punten - - - 7e plaats
  Piet G punten totaal 0 - - - totaal punten 8 - - - 8 punten - - - 6e plaats

  Uitslagen Konings wedstrijden wit vissen 4 stuks - 2018:
  1e plaats Toon - 2e plaats Frank - 3e plaats Jack - 4e plaats Piet - 5e plaats Cees - 6e plaats Piet.

  Dan nu de uitslagen vrijvissen 5 wedstrijden gevist in 2018:
  1e Frank 2 plaats Toon 3 plaats Sjak 4 plaats Piet van der 5 plaats Piet 6 plaats Cees

  Heeft u op of aanmerkingen op de bovenstaande scorekaart dan kunt u een reactie geven op dit bericht.  En jawel Toon had een andere scorekaart:
  Toon 1e - - Frank 2e - Jack 3e - Piet 4e - Cees 5e.
  Toon 14 punten,2, Frank 24 punten, Sjaak 24 punten maar had het minste gewicht, en vervolgens Piet en Cees.

  Zoals u ziet hebben de witvissers nog wat om na te praten maar dat horen we de 31 oktober wel in De Schans. Voor de witvissers en karpervissers zit het er bijna op, er is nog slechts een Combinatie-wedstrijd te gaan. Rest nog de uitslagen van de nog te houden Combinatie-wedstrijd, wordt vervolgt.  Combinatie wedstrijd 2018 inleiding:

  Deze wedstrijd is een individuele wedstrijd maar vanaf het volgende jaar (2019) gaat deze ook meetellen voor de karpercompetitie die gaat over drie wedstrijden. Wat is zo bijzonder aan deze Combinatie-wedstrijd, de witvissers vissen gezamenlijk met de karpervissers aan hetzelfde viswater, in dit geval de Noorderplas. De witvissers vissen in zone 4 en de andere zone's zijn beschikbaar voor de karpervissers. Maximaal 9 zone's voor de karpervissers en dus ook max 18 karper-deelnemers.

  De wedstrijd voor de karpervissers begint op Vrijdag 19 oktober (17:00 uur) en vissen t/m Zondag 21 oktober 12.00 uur, de wedstrijd voor de wit-vissers begint op Zaterdag 20 oktober 2018 om 08:00 uur en vissen tot Zondag 12:00 uur. Tussentijds mogen de deelnemers stoppen en dan later op hun eigen stek/zone weer aanvangen zoveel ze maar willen, later beginnen en/of vroeger eindigen het mag allemaal.

  Deze wedstrijd staat dit seizoen nog geheel op zichzelf maar dat veranderd in 2019, dan houden we 3 karper-koppelwedstrijden, de karpervisser vist als koppel maar ook individueel. In 2019 twee karperkoppel wedstrijden en aansluitend 1 combinatie-wedstrijd, alle vangstresultaten worden over de drie wedstrijden bij elkaar opgeteld met een eindresultaat. De Combinatie-wedstrijd is ook een op zichzelf staande wedstrijd individueel, wenst een lid mee te doen alleen aan de Combinatie-wedstrijd in het najaar dan mag dat natuurlijk vooropgesteld of er nog plaatsen vrij zijn. Aanmelders/deelnemers van de karperkoppel-wedstrijden gaan voor, de Combinatie-wedstrijd is zeer belangrijk als eindscore.

  Aanmelden kan uitsluitend via de website, plaats een reactie en vermeld hierbij dat je graag meedoet aan de karper wedstrijden van 2019. Je mag ook je koppelmaat erbij vermelden en die hoeft dan niet apart aan te melden. Zo houden we de aanmeldingen centraal en kan iedereen zien wie er meedoen en voorkomen we spooklaanmeldingen met naamsverwisselingen.

  De karper-wedstrijd data 2019:
  Meer informatie over de Karperkoppel-wedstrijd 2019

  Wedstrijd data en opzet zijn nog onder enig voorbehoud, zaken moeten nog doorgenomen en besproken worden met wedstrijdcommissie-leden en het bestuur.

  Tot zover de inleiding.

  Wist u dat:
  Bij de benzinepomp GemaQ-Subway aan de Maaspoortweg is ook een Subway gevestigd, dit is westelijk van de Noorderplas. Zij bezorgen broodjes en andere zaken aan de waterkant van 12:00u - 19:00u, geef bij de bestelling (op Tel.: 073-6896934) ook uw viszone door en het komt helemaal goed ze beschikken over een zone kaart van de Noorderplas.

  Combinatie wedstrijd 2018: (19 oktober - 21 oktober)

  Het herfst weekend ziet er rooskleurig uit, een van onze tot controle bevoegde personen constateerde in de vroege ochtend uren (06:00u) meerdere karpers die met enige overtuiging draaide en plonste aan het oppervlakte. Gaan de karpers los omdat de temperatuur gaat dalen dat is de grote vraag, schijn kan bedriegen maar het vertrouwen groeit van actieve karpers. Het weer, bewolkt met zeer lokaal een spatje motregen maar overdag vooral veel zon, er staat gedurende het weekend niet veel wind. Het wordt 16-18 graden en het blijft verder in het weekend droog met zonnige perioden. In de nachten kans op mistbanken en kan het lokaal zelfs een beetje vriezen aan de grond.

  De deelnemersgroep is laaiend enthousiast, in de Whatsapp-groep Combinatiewedstrijd ploppen er zomaar 50 nieuwe berichten bij. Wij van HSV - Ons Genoegen Maaspoort hebben HSV-OGM uitgeroepen tot gezelligste hengelsportvereniging :-)

  John Koolen telde de hele week de dagen en later de uren af voor deze wedstrijd. Gummen blijken overal uitverkocht te zijn en de fietspompventielslangetjes zijn niet langer leverbaar. Je moet vissen met haken, dat is in het laboratorium goed onderzocht.

  Wie gaat in welke zone vissen, eerst de loting die wordt gehouden naast de Pisa-flat 19 oktober om 17:00 uur.  Sponsor Bossche-boilies en Jan v Esch WCC commando hebben leuke prijzen beschikbaar gesteld voor de prijzentafel, waarvoor namens het bestuur en de deelnemers hartelijk dank.

  De prijs uitreikingen van alle wedstrijden worden gehouden 31 oktober in De Schans met bokalen voor de winnaars Witvis en Karper en een bokaal grootste karper. Primair gezellig samen vissen en vanzelfsprekend er voor zorgen dat we winnen tijdens deze gezellige wedstrijd, daar doen we het voor toch ?

  Waar we het voor doen is de ontspanning - de rust - het genieten van de natuur. De foto links laat er geen blad over groeien, het schelpenpad oftewel de Omrhon (zwartvissers) hoek, op de wedstrijdkaart beter bekend als wedstrijd-zone 1. Het oog wil ook wat.

  Deze zone 1, is bij de karpervissers die al wat langer lid zijn beslist een topper zo niet en favoriet. Zone 1 wordt zonder enige twijfel gekozen, door wie daar hebben we de loting voor.

  De witvissers visten op zone 4 en waren op de zaterdag morgen om 08:00 uur aanwezig om de steknummers te trekken of stuurde om 08:00 uur een Whatsapp bericht hoelaat is het steknummers trekken. De loting bepaalde dat de heren mochten vissen in zone 4 op stek 1 Jack, Toon op 2, Franck op 3, Arnold op 4 en Cees op 5. Om 09.00 konden wij beginnen, Arnold en Cees kwamen wat later en de vis liet het behoorlijk af weten, we bleven keihard zonder beet zitten.

  Tot groet verrassing was het Cees die als eerste een visje binnenhaalde, Arnold volgde kort daarna maar tegen alle verwachtingen in ving Toon zijn eerste vis om 12:20 uur. Franck bleef zonder beet en Jack deed het niet beter. Het bleef sprokkelen maar ook bij slechte vangsten kun je een wedstrijd winnen, je met er gewoon voor blijven gaan en enkele grammen verschil is voldoenden.

  De uitslag voor de witvissers:
  De zaterdag wist Cees bleef op 60 gram steken, Arnold had 400 gram bij elkaar gesprokkeld en Toon wist toch 1060 gram te noteren. Franck en Jack bleven op nul steken. Op Zondag waren we nog met 3 witvissers, Franck, Arnold en Toon. De vangsten bleven uit maar Arnold had grote pech omdat een karper alles mee nam of wat het ook mogen zijn, wie weet wat dat gebracht had. Bij slechte vangsten is slechts een vis genoeg om een groot verschil te kunnen maken.

  Toon wist toch nog 800 gram bij elkaar te sprokkelen.

  De uitslag over de gehele combinatie wedstrijd voor de witvissers:
  Toon 1860 gram - Arnold 400 gram - Cees 60 gram en Franck en Jack helaas 0,0

  Al met al een geslaagde combi-wedstrijd vol enthousiasme ondanks de tegenvallende vangstresultaten. De sfeer was bijzonder goed en was als nooit tevoren. Helaas bleef de weegschaal voor de karper-visser op 0,0 staan, er werd geen enkele karper gevangen gedurende het gehele weekend. Het is de wedstrijdcommissie en het bestuur niet ontgaan dat er dit weekend een geweldige gezellige deelnemers groep acte de présence gaven aan de Noorderplas tijdens de combinatie wedstrijd. Het bestuur bedankt alle deelnemers voor hun geweldige gezellige inzet, vooral de humor mannen bedankt ook namens de wedstrijd-commissie. In 2019 gaan we de karperkoppelwedstrijden organiseren met alles erop en eraan.


  De zone kaart, witvissers vissen in zone 4 de karpervissers in de overige zone's.
  De loting is steeds opnieuw een belangrijk onderdeel van de wedstrijd blijkt maar weer, voor je het weet vang je helemaal niets. Wie trekt het laagste en nummer of nog leuker wie trekt het hoogste nummer. John en zijn zoon Kay trokken nummer 1 en dat kunnen de andere van de gezichten aflezen. Zo ook voor Marco en Kevin, op het moment dat Marco het nummer had getrokken liet hij het opengevouwen briefje aan zijn zoon Kevin zien. Ze trokken beide wit weg van oor tot oor, joho joho Sumo's doen het zo maar dit moest even binnenkomen. Omstanders dachten dat vanwege de gezichten van beide heren dat het om die reden ook de "WIT-viswedstrijd" werd genoemd.

  Gelukkige kun je aan de Noorderplas in elke zone goed karper vangen, dat is meer dan eens bewezen. Marco vist nog niet zolang aan de Noorderplas en dan komt een nummer 10 keihard binnenkomt , "getver" zei Marco "dat heb ik nou altijd". Uiteindelijk, nou ja het had er alle schijn van dat de meeste koppels best wel happy waren met hun gekozen zone's, direct naar de loting gaan we allemaal naar de stekken en is het vissen (niet vangen) geblazen.

  Wie zaten in welke zone:
  Op zone 1 John-K en Bertie-K
  Op zone 2 John-B & Kay
  Op zone 3 Jan v Esch met Piet O
  Op zone 4 de witvissers, Jack-V, Cees M, Toon vd H, Arnold v H, Franck N.
  Op zone 5 Johan en Gerry
  Op zone 6 Raymond en Michael
  Op zone 7 zat niemand
  Op zone 8 Jan vd P en Wesley W
  Op zone 9 Marco en Kevin
  Op zone 10 zat niemand

  Aanbeten, nee helaas niemand kreeg beet waarvan met zekerheid gesteld kon worden dat was karper, hier en daar een run maar het kan zomaar een steur geweest zijn maar daar lopen de meningen over uiteen. Op zone 9 hadden Marco en Kevin de vis duidelijk geprikkeld, brasem, zeelt, baars kwamen met regelmaat langs om de piepers te testen, toegegeven sommige werden ook gehaakt maar score bleef op 0,0 kg staan.


  Marco maakte een mooie foto van een warmloper, de rook kwam van de molen. Als je jezelf gaat vervelen ga je andere vermaken met leuke zaken want gezellig was het zonder enige twijfel. Op de afbeelding zien we Marco volop aan het oefenen in tappen, vooral doorgaan vooral doorgaan Marco.

  Op zone 5 bij Johan en Gerry kwam een 10 jarige Julian op visite, iets gevangen mijnheer en waar vissen jullie op, enfin u kent het wel. Hij viste zelf ook en wist ook en wist waar enkele karpers in de wijk huisvesten maar hij had geen boilies. Wij hem uitgelegd dat je ook karpers kunt vangen met andere aassoorten als boilies maar dat boeide hem niet veel. Hij had wel een leuk raadseltje, “het is oranje maar je weet het niet zeker”, als jullie het niet weten krijg ik dan wat boilies.

  Jongen jij krijgt sowieso wel wat boilies maar er weten het niet. Gerry plaatste het berichtje over het raadseltje in de Whats-App groep en hij kwam zelf bij de deelnemers langs met de oplossing. Niemand wist de oplossing "misschiennasappel" dus hij kon overal wat boilies cashen.

  Op de foto zien we Julian glunderen van oor tot oor met een flinke zak boilies, Johan en Gerry hebben natuurlijk eerst goed in de zak gekeken, waar vist de concurrent eigenlijk mee. Ondertussen weten we het zeker, gezien de vangstresultaten van deze wedstrijd er niets iets bijzat dat deze keer het verschil kon maken.

  Het bestuur zal nog wel gecontacteerd worden over de bende waar hun zoon Julian mee thuis is gekomen, wij weten dat het aas is van goede kwaliteit maar wie weet is er over twee weken waarschijnlijk spraken is van een muizenplaag in Julian's de straat. Voor Julian staat een mooie vis-koffer klaar die hij gratis mag ophalen, inderdaad in de koffer zitten ook weer Boilies.

  We zijn dus op zoek naar Julian.


  Beet of geen beet:
  Jan v Esch staat op de steiger met een gezicht dat boekdelen spreekt, een leuke run in het holst van de nacht en het resultaat is de foto, zeg nou eerlijk daar doen we het toch voor.

  Zijn maat piet bleef optimistisch van begin tot einde, Jan viste de wedstrijd geheel uit maar hij gaat er wel eens eerder vandaar de WCC commando.

  Grappenmaker Raymond plaatste een fit we hebben er een wie komt wegen, gerry gaf aan ik ben onderweg waarop Raymond tikte dat het een foto van een paar weken terug was, heel erg leuk :-)

  De witvissers maakte behoorlijk veel kabaal toen ze de zaterdag ochtend arriveerde. Alle karpervissers waren er wakker van geworden en wellicht zijn zij samen met de hoge luchtdruk die maar liefst 1033 hPa haalde samen met de variabele wind die minsten twee keer 360 graden draaide houden we als oorzaak van het niets vangen. De herrie op zone 4 was natuurlijk hoofdoorzaak nummer 1, Het is ook altijd wat met die witvissers.

  Bij John en Kay was het gelijk raak, een kanjer van een karper die bij hun in de buurt neerplonste was het besluit voor tactiek V10 maar ook dat mocht helaas niet baten.

  Rust en vooral veel rust, op de foto zien we niemand, joho joho sumos doen het zo, hij lag gewoon in coma en gaf als uitleg ik heb hele koude voeten, wij van wc eend hebben in een laboratorium laten onderzoeken dat je met koude voeten niet kunt slapen Pipo. Pipo koeien is hierin van toepassing.

  Het bestuur en de wedstrijdcommissie spreekt van een zeer geslaagd weekend met vele positief ingestelde enthousiastelingen, geweldig om te zien dat iedereen happy is. Daar doen we het allemaal samen voor. Voor Kay staat een grote viskoffer klaar met boilies en ook Julian in dit verhaal genoemd kan zijn koffer met Boilies af komen halen.


  WCC commando Jan v Esch en Bossche Boilies bedankt voor participeren in de prijzentafel.


  Met vriendelijke groet,

  --

  P.s. kosten van dit verslag bedragen € 27,50

  Reacties

  4 #1 Cees-M
  op augustus 27 2018 17:15:04
  Graag wil ik de wedstrijdcommissarissen Toon en Piet feliciteren voor de geweldige sfeer aan de Noorderplas van afgelopen zondag 26 aug. en Gerry voor het maken van de foto's en het verslag. De sfeer zat zat er goed in en het was gezellig. ook veel wandelaars bleven staan om te kijken naar de verschillende vangsten.

  De Voorzitter
  1 #2 OGM-Team
  op oktober 18 2018 07:40:45
  Ho ho rustig aan Cees, er staat nog een belangrijke Combinatie wedstrijd op het programma.

  Reactie plaatsen

  Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
  Verwerkingstijd: 0.07 seconden
  1,541,009 unieke bezoeken