Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Calendar

June 2023

Zon Maa Din Woe Don Vri Zat
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Actueel - Info

De Dieze en Henriëttewaard.

HSV Ons Genoegen Maaspoort heeft er viswater bij, vanaf de Linkermaasoever weg A 59 (Maasoeverpad) tot aan de sluis van sluisovergang Henriëttewaard te 's-Hertogenbosch.

Hierbij moeten de volgende bepalingen in acht genomen worden;
 • het betreden van rijkseigendommen geschied geheel voor eigen rekening en risico;
 • de scheepvaart mag op geen enkele manier hinder ondervinden van de visactiviteiten;
 • om afleiding van de scheepvaart te voorkomen, is het gebruik van oeverlicht niet toegestaan;
 • er mogen zich geen vaartuigen in het kanaal bevinden;
 • graven in de oever of het verwijderen van -(hout)opstanden is niet toegestaan;
 • na elke visactiviteit dienen de gebruikte Staatseigendommen in hun oorspronkelijke staat te worden achtergelaten. • Op de afbeelding hierboven zien we het tracé De Dieze, Graaf van Solmsweg, Henriettewaard. Het tracé Henriettewaard is vanuit de polder beperkt bereikbaar, er mag wel gevist worden in het trace richting Engelsche Gat echter mag er in het Engelsche Gat zelf beslist niet gevist worden. Elke toegang tot dit militaire terrein is verboden.

  Via de Gemaalweg kunnen we middels een fietspad rechts langs het kasteel Meerwijk, alhier kunnen we met fiets of snorfiets een brugje over om zo in de Henriëttewaard of het tracé richting het Engelsche Gat te vissen.

  Enkele afbeeldingen, alhier mag je vissen met de VIS-pas van HSV Ons genoegen Maaspoort:  Update:
  Hoewel rijkswaterstaat deze wateren al beschikbaar had gesteld voor HSV Ons Genoegen Maaspoort bleek dat ook de Federatie Zuidwest Nederland geintereseerd te zijn, het viswater is ingebracht zodat VIS-Pas houders van HSV Ons Genoegen Maaspoort en die aangesloten zijn bij de federatie kunnen vissen.

  Geen man overboord, in overleg met Rijkswaterstaat heeft het Bestuur besloten dit water bij de federatie onder te brengen. HSV Ons Genoegen Maaspoort was dit sowieso al van plan. Met andere woorden, leden van HSV Ons Genoegen Maaspoort mogen met de VIS-Pas en lijst landelijke viswateren op dit tracé vissen.

  Namens het Bestuur HSV Ons Genoegen Maaspoort.
  Verwerkingstijd: 0.03 seconden
  1,855,278 unieke bezoeken